Bevers (5-7 jaar)

De bevers

Kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij scouting bevers genoemd. De bevers spelen in het dorp Hotsjietonia. Stuiter en zijn vriendjes wonen in dit dorp. Elk figuur staat voor een van de acht activiteitengebieden van scouting. De activiteitengebieden zijn uitdagende scoutingtechnieken, expressie, buitenleven, sport & spel, identiteit, internationaal, samenleving en veilig & gezond.

Gedurende een beveropkomst leren de kinderen samen spelen en samenwerken door middel van buitenactiviteiten, spelletjes en knutselen. Ook zijn er twee keer per jaar themaweken, gedurende deze vier weken gaan de bevers aan de slag met een thema en kunnen de bevers een bever-insigne verdienen. De bever-insignes zijn gericht op het opdoen van ervaringen in en met de beverkolonie, rondom een bepaald thema. Naast de opkomsten en themaweken ondernemen de bevers nog meer leuke activiteiten zoals dagjes weg, minikamp, zomerkamp, Duinenmars en de BeverDoeDag.

Is uw zoon of dochter tussen de 5 en 7 jaar en heeft hij/zij zin om lekker buiten te spelen, stoere activiteiten te ondernemen, spelletjes te spelen en te knutselen? Dan is uw kind elke vrijdagmiddag van harte welkom van 16.00 uur tot en met 17.45 uur bij scoutinggroep Die Kantanky’s! Lid worden of een dagje meelopen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...