Gidsen

Ben jij ook een stoere meid tussen de 11 en 15 jaar die houdt van spannende dingen en het niet erg vindt om af en toe een beetje vies te worden? Kom dan snel een keertje kijken bij de Gidsen, een heel gezellige groep meiden met wie je elke week leuke dingen beleeft.

Op zaterdag hebben wij opkomst van 15:00 tot 17:00. Elke week staat je weer iets nieuws te wachten. Dit verschilt van een kookwedstrijd met vreemde ingrediënten tot een toren pionieren van houten palen en touwen. Ook zijn er dagen dat we een levende variant spelen van je favoriete bordspel, een vlottenrace houden op het water, of een groot spel in de stad spelen.

Jaarlijks hebben we ook meerdere kampen waar we een weekendje weg gaan met zijn allen, en in de zomervakantie gaan we zelfs een hele week kamperen!

Ben je na dit bericht nieuwsgierig geworden? Vul dan snel het contactformulier in en kom vrijblijvend een keertje kijken!

Het gidsen leidingteam

Michiel
Roos
Jetske
Tije
Sander
Falke

Onze laatste nieuws berichten

  • Gidsen Klasseneisen

    Tijdens de afgelopen twee opkomsten hebben de Gidsen gewerkt aan klasseneisen! Om de kennis van de Gidsen bij te spijkeren, hebben ze de tenten weer opgezet en geleerd hoe ze […]

  • Sinterhouse 2023

    Wat een fantastische zaterdag was het! Sinterhaus 2023 was opnieuw een geweldige dag, met een leuk programma dat voor beide speltakken gezamenlijk was opgezet. Het begon ’s ochtends in de […]