Gidsen

Ben jij ook een stoere meid tussen de 11 en 15 jaar die houdt van spannende dingen en het niet erg vindt om af en toe een beetje vies te worden? Kom dan snel een keertje kijken bij de Gidsen, een heel gezellige groep meiden met wie je elke week leuke dingen beleeft.

Op zaterdag hebben wij opkomst van 15:00 tot 17:00. Elke week staat je weer iets nieuws te wachten. Dit verschilt van een kookwedstrijd met vreemde ingrediënten tot een toren pionieren van houten palen en touwen. Ook zijn er dagen dat we een levende variant spelen van je favoriete bordspel, een vlottenrace houden op het water, of een groot spel in de stad spelen.

Jaarlijks hebben we ook meerdere kampen waar we een weekendje weg gaan met zijn allen, en in de zomervakantie gaan we zelfs een hele week kamperen!

Ben je na dit bericht nieuwsgierig geworden? Vul dan snel het contactformulier in en kom vrijblijvend een keertje kijken!

Het gidsen leidingteam

Michiel
Roos
Jetske
Tije
Sander
Falke

Onze laatste nieuws berichten

  • Dit weekend zijn de Gidsen op minikamp geweest!

    Niet in tenten, maar in een clubhuisje zijn de Gidsen dit keer op minikamp gegaan, dat plaatsvond in Hank. Tijdens het weekend hebben de Gidsen zich niet verveeld, want ze […]

  • Vandaag hebben de Gidsen vuurdomino banen gemaakt!

    Het thema ‘Herfst’ kwam goed naar voren, met volledige banen gewijd aan onder andere een paddenstoel, een boom met een egeltje en een spin met een spinnenweb. Al met al […]