Categorieën
Gidsen

Gidsen Wandelkamp 24

Afgelopen weekend zijn de Gidsen op wandelkamp geweest De Gidsen zijn vanaf Utrecht Centraal met bepakking helemaal naar Scoutcentrum PBC Austerlitz gewandeld; er is meer dan 25 km afgelegd! Een prachtige prestatie!

Het wandelkamp begon allemaal bij Die Kantanky’s, waar de Gidsen op zaterdagochtend verzamelden. Met slechts beperkte informatie kregen ze een treinticket in handen en de opdracht om de trein naar Utrecht Centraal te halen. Ze haalden de Sprinter net op tijd en de treinreis begon! Bij aankomst op Utrecht Centraal kregen ze een oleaat die hen leidde naar Fort bij Rijnauwen. Daar aangekomen kregen de Gidsen een strippenkaart om naar post 2 te lopen, waar heerlijke knakworstjes op hen wachtten.

Vervolgens kregen ze een gespiegelde kaart om naar Slot Zeist te lopen. Tot slot kregen ze nog coördinaten waar ze naar het terrein moesten wandelen. Een flinke afstand, maar de Gidsen toonden aan dat ze alles aankonden. De volgende dag reisden de Gidsen met de leiding terug naar het clubhuis via het station Driebergen-Zeist, en zo kwam er een einde aan het wandelkamp. Al met al was het een zeer geslaagd minikamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *