Categorieën
Gidsen Verkenners

Sinterhouse 2023

Wat een fantastische zaterdag was het!

Sinterhaus 2023 was opnieuw een geweldige dag, met een leuk programma dat voor beide speltakken gezamenlijk was opgezet. Het begon ’s ochtends in de binnenstad van Gouda, waar beide groepen een mysterie ontdekten. Een persoon was ontvoerd door de maffia, en het was aan de jonge journalisten (de Verkenners en Gidsen) om dit mysterie op te lossen! Ze moesten ooggetuigen raadplegen om stap voor stap het verhaal te ontrafelen en deze mysterieuze verdwijning op te lossen.

Het raadplegen van ooggetuigen leidde hen naar een locatie waar een telefoon hing. Hier konden ze met de belangrijkste getuigen spreken, wat veel context opleverde. Vervolgens gingen ze verder aan de hand van foto’s die het persbureau voor hen had gemaakt. Ze bezochten verschillende winkels om puzzelstukjes te verzamelen die samen een kaart vormden (met dank aan de belangrijkste getuigen). Deze kaart leidde hen naar het maffiahoofdkwartier, waar de ontvoerde gevangen werd gehouden. Om de ontvoerde te bevrijden, moesten ze eerst een hele escaperoom oplossen in het maffiahoofdkwartier. Met succes hebben alle Gidsen en Verkenners de ontvoerde bevrijd!

Na dit avontuur hebben de Gidsen en Verkenners genoten van een heerlijke avondmaaltijd. Hamburgers met aardappelkroketjes stonden op het menu, gevolgd door een gezellige dansavond met elkaar! Al met al was het een drukke dag, maar zeker een dag om niet te vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *