Kabouters (7-11 jaar)

De Kabouters

Wij zijn de kabouters van de scoutinggroep Die Kantanky’s. Ben jij een meisje tussen de 7 en 11 jaar dan ben je van harte welkom bij onze opkomsten van 12:30 tot 14:30 op zaterdagmiddag! Wij zijn op dit moment met 5 leiding en 23 leuke kabouters.

Op zaterdagmiddag komen we samen en doen we verschillende activiteiten. Hierin willen we de meiden de basis leren om een echte scout te zijn. We leren de basis knopen aan en eens in de zoveel tijd pionieren we samen aan een groter stuk (bijvoorbeeld een schommel). Wij wisselen dit af met leuke spellen, koken en knutselwerkjes. Het belangrijkste is natuurlijk dat de meiden lol hebben.

Zo maken we met elkaar zaterdagmiddag de leukste middag van de week. Er worden nieuwe vriendschappen gesloten en onbewust leren de meiden veel door middel van de spellen. Zo leren ze bijvoorbeeld samenwerken om het spel tot het beste einde te kunnen brengen. Ook gaan we eens per jaar op kamp wat een groot feest is. Hou je van avontuur en heb je zin in een gezellige middag kom dan een keer kijken bij de kabouters!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...