Meld je aan

Informatie

Voor je lid wordt van Die Kantanky’s mag je altijd een aantal keer komen kijken bij een van onze groepen (speltakken). Je maakt dan kennis met de jeugdleden en leiding van de speltak en de spellen en activiteiten die wij op scouting doen. Als je het leuk vindt en besluit om op scouting te gaan, vraag je bij de leiding een inschrijfformulier om lid te worden.

Inschrijven
Vul het formulier op deze pagina zo compleet mogelijk in. De secretaris van onze vereniging zal u in contact brengen met de leiding van de speltak.

Contributie/Inschrijfgeld
Voor lidmaatschap bij scouting Die Kantanky’s vragen wij eenmalig 25 euro inschrijfgeld een halfjaarlijks een bedrag aan contributie. Lees meer over onze contributie.

Lidmaatschap opzeggen
Wil je het lidmaatschap opzeggen? Het lidmaatschap dient vier weken voorafgaande aan de contributiefactuur (februari en augustus) opgezegd te worden door contact op te nemen met de secretaris (secretaris@diekantankys.nl). Er wordt geen teruggave gedaan van reeds betaald contributie.

Kijkje nemen

Of gewoon een dagje meelopen

  Je naam

  Geboortedatum Lid

  Je e-mail

  Welke groep heeft je interesse

  Heb je scoutingervaring
  NeeEen beetjeJa

  Opmerking (optioneel)

  Het is gebruikelijk dat je eerst een keer vrijblijvend komt proefdraaien voordat je lid wordt. We nemen z.s.m. contact met je op om een datum te prikken.

  You are donating to : Greennature Foundation

  How much would you like to donate?
  $10 $20 $30
  Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
  How many times would you like this to recur? (including this payment) *
  Name *
  Last Name *
  Email *
  Phone
  Address
  Additional Note
  paypalstripe
  Loading...