Vrijwilligers

Onze vereniging draait, zoals dat gebruikelijk is bij scouting, geheel op vrijwilligers. Wij zijn ongelooflijk blij met de belangeloze inzet van onze groep vrijwilligers.

Leidingleden
Onze belangrijkste vrijwilligers zijn de leidingleden. Elke week staan zij klaar om de groepen een super gaaf programma aan te bieden. Naast de gewone opkomsten steken ze veel tijd in het organiseren van uitstapjes en kampen.

Commissies
Onze commissies zijn een waardevolle aanvulling op de groep. Diverse leden en ouders  vervullen een rol in één of meer commissies. Denk hierbij aan de onderhoudscommissie, communicatiecommissie, commissie groepsbegeleiding, oudervertegenwoordiging of de kerstvieringcommissie.  

Bestuur
Zowel ons verenigingsbestuur als het bestuur van de stichting is samengesteld uit vrijwilligers. Betrokken leden vervullen daar een functie op basis van zijn/haar specialisme. Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van onze vereniging. Het bestuur van de stichting beheert ons clubhuis en groot materieel. 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...