Welpen

Houd jij van buitenspelen, ravotten en lekker gek doen en ben jij een jongen tussen de 7 en 11 jaar? Kom dan een keertje kijken bij de welpen, een hele leuke, spontane groep jongens met wie je elke week spannende en uitdagende avonturen beleeft!

Elke zaterdag hebben wij opkomst van 10:00 tot 12:00. Tijdens een opkomst doen we verschillende activiteiten die verschillen van uitdagende, tactische spellen tot aan het leren van nog onbekende, maar superhandige scoutingtechnieken. Neem een kijkje in onze galerij voor wat foto’s van opkomsten.

Los van de gezellige en afwisselende zaterdagochtenden hebben we twee keer per jaar een minikamp, waarbij we soms ook kamperen en de eerste week van de zomervakantie een zomerkamp.

Ben jij na het lezen van dit bericht nieuwsgierig geworden. Klik hier en kom een dagje vrijblijvend meedraaien.

Het welpen leidingteam

Mang (Louisa)

Masterstudent Literair Vertalen aan de Universiteit Utrecht

Oe (Timo)

Student Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam

Bagheera (Bas)

Software Engineer bij Technolution

Baloe (Govert)

Student Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit

Lowie (Marijn)

Student Pabo aan de Hogeschool Rotterdam

Chikai (Noa)

Student Toegepaste Biologie aan Aeres Ede

Onze laatste nieuws berichten

  • Welpen Speciale Opkomst

    Afgelopen opkomst hadden we een hele speciale opkomst bij de Welpen. Doordat de Sinterklaas intocht in de stad op hetzelfde moment viel als de Welpen opkomst waren erg veel Welpen […]

  • Welpen Minikamp: Maanbasis 🌕

    Afgelopen weekend zijn we met de Welpen weer op minikamp geweest. We overnachtten zoals elk eerste minikamp van het jaar in ons eigen clubhuis. Het thema van het minikamp was […]