Welpen

Houd jij van buitenspelen, ravotten en lekker gek doen en ben jij een jongen tussen de 7 en 11 jaar? Kom dan een keertje kijken bij de welpen, een hele leuke, spontane groep jongens met wie je elke week spannende en uitdagende avonturen beleeft!

Elke zaterdag hebben wij opkomst van 10:00 tot 12:00. Tijdens een opkomst doen we verschillende activiteiten die verschillen van uitdagende, tactische spellen tot aan het leren van nog onbekende, maar superhandige scoutingtechnieken. Neem een kijkje in onze galerij voor wat foto’s van opkomsten.

Los van de gezellige en afwisselende zaterdagochtenden hebben we twee keer per jaar een minikamp, waarbij we soms ook kamperen en de eerste week van de zomervakantie een zomerkamp.

Ben jij na het lezen van dit bericht nieuwsgierig geworden. Klik hier en kom een dagje vrijblijvend meedraaien.

Het welpen leidingteam

Rama (Niels)

Student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool Uterecht

Mang (Louisa)

Masterstudent Literair Vertalen aan de Universiteit Uterecht

Kaa (MATHIJS)

Student Landscape and Environment Management aan de Hogeschool Inholland Delft

Oe (Timo)

Student Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam

Bagheera (Bas)

Student Technische Informatica aan de Hogeschool Rotterdam

Ikki (vera)

Student Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft

Baloe (Govert)

Student Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit

Onze laatste nieuws berichten

  • Gezellig met de Galliërs op minikamp!

    Van 22 tot 24 april zijn de welpen in tenten op minikamp geweest op labelterrein Naaldenveld, waar zij Asterix en Obelix te hulp zijn geschoten in hun strijd tegen de Romeinen. De eerste avond hebben de welpen een leuk potje weerwolven gespeeld dat werd onderbroken door de Galliërs, die kwamen vragen om hun hulp. Als […]

  • Welpen Kerstopkomst

    Vandaag hebben we met de welpen kerstwerkjes gemaakt die naar ouderen gebracht zullen worden, als lieve kerstwens. We hebben kleurplaten ingekleurd en daar met slaolie een glas-in-loodeffect aan gegeven. Natuurlijk hebben de welpen er ook iets leuks op geschreven of getekend. Normaal gesproken zouden we rond deze tijd onze gezamenlijke kerstviering hebben met de hele […]